Sök

Start / Bostadsområden / Trygghetsboende 65 + / Midgård 1

Midgård 1 Trygghetsboende 65+

Bofaktablad

Trygghetsboendet på Midgård 1 är till för dig som är över 65 år  och som vill ha bekvämlighet och möjlighet till gemenskap i vardagen. Trygghetsboendet är sammanbyggt med restaurang, gemensamhetsutrymmen, frisör och fotvård.

Växtligheten och konstnärliga utsmyckningar för området till en oas nästan mitt i staden. Nära till centrum, sjukhus, hälsocentral, kyrka och simhall.

har två rum och kök på 60 kvadratmeter och 27
stycken har tre rum och kök på mellan 73 och 91
kvadratmeter.

Trygghetsboendet består av 39 lägenheter. 12 stycken 2 rok 60 m² och 
27 stycken 3 rok 73-91 m².

Särskild omtanke har ägnats tillgängligheten, både ute och inne. Gångytorna är hårdgjorda och belysta. I anslutning till huset finns en trädgård med sittplatser. Byggnadens tre entréer har automatiska dörröppnare och huset är försett med hiss.

Inne i lägenheterna märker man särskilt att det är rymligare än normalt i bland annat badrum och kök och kring dörrar. Lägenheterna har också en bättre ljudklass och är därför tystare än vanliga lägenheter.

Lägenheterna har balkong eller egen uteplats som är tillgängliga för rörelsehindrade personer. Utemiljön i bostadsområdet är grön och lummig med färdigställda uteplatser för gemensamt bruk.